Questy

10.04.2011 14:02

        Být hrdinou znamená vykonávat statečné skutky, a na Azerotu a v Outlandu k tomu máte mnoho příležitostí. Šílená božstva, běsnící draci a démonické síly z dalekých hvězd... svět je pod neustálou hrozbou a je ná vás a vašich přátelích ochránit váš lid proti těmto temným ničivým silám. Během vašeho života hrdiny narazíte na řady úkolů - napravit to, co je špatně, ochraňovat slabé a trestat zkažené - abyste udělali ze světa lepší a bezpečnější místo.

Je několik odlišných způsobů, jak objevit úkoly:

Quest Givers (zadavači)

        Úkoly pro vás mají obvykle NPC (non-player characters, počítačem kontrolované charaktery), kteří vždy mají velký “!” nad svojí hlavou, takže není těžké je najít. Vykřičníky také vidíte na minimapě.

Quest Items (předměty)                 

        Občas můžete narazit va věc, která zadává úkol, jako například ve spěchu napsaný dopis mezi vlastnistvím cestovatele, nebo starý amulet, z ostatků toxického slizouna. Tyto předměty mají obvykle svoji historii, která formuje začátek zajímavého úkolu.

Quest Objects (objekty)

        Také můžete narazit narazit na určitý objekt, a proto udržuje oči na stopkách - “wanted” posters (odměna za hlavu zločince), nebo jíně známky v terénu - dobrodružství může číhat za rohem:)

Plnění úkolu                     

        You need to accomplish specific goals in order to complete quests. These objectives can be as simple as talking to a specific character or as complex as breaching a keep’s curtain wall, taking the courtyard, lowering the main gate, lighting the signal fire, and finally cornering the master of the keep.

 

—————

Zpět