Někde končí legrace... :(

15.06.2011 13:35

Američanka hrála World of Warcraft, zatímco tříletá dcera umírala hlady

        Dítě scházelo podvýživou a dehydratací. Jeho matka v té době trávila čas ve virtuálním světě hry World of Warcraft, kde si psala s přáteli. Americký soud Rebeccu Christieovou usvědčil z vraždy její dcery již v listopadu 2009, odsouzená však byla 23. května letošního roku. Vyměřili jí trest 25 let ve vězení a po propuštění bude další čtyři roky pod státním dozorem.

 

        Derek Wulf, bývalý manžel Christieové, přiznal spoluvinu, a 15. června proto také stane před soudem. Wulf je seržantem v americkém letectvu a kromě roku státního dozoru mu hrozí tři roky ve vězení. Wulf totiž přiznal, že zdraví své dcery nevěnoval dostatek pozornosti. Problematického zdravotního stavu si však byl vědom.

        Tří a půl letá dcera Brandi Wulfová během posledního půl roku života přibrala pouze půl kilogramu. Wulf byl v době dívčiny smrti devátým dnem ve vojenské službě. Jejich starší dcera je nyní v péči rodičů Wulfovy bývalé manželky.

        V noci, při které holčička zemřela, počítač prokázal neustálou on-line aktivitu její matky. Psala si tehdy s kamarády ve hře World of Warcraft.

        Když Wulf chodil z práce domů, našel dceru prý často s prázdnou sklenicí vody. Jeho žena však byla zaneprázdněná hraním na počítači a k jídlu toho zpravidla také příliš nebylo. Podle státního zástupce se dítě muselo živit kočičí stravou a v bytě byl neustále cítit zápach kočičí moči.

        Christie při soudním přelíčení nežádala o milost. S roztřesenýma rukama a popotahujíc říkala, že ji celá situace velmi mrzí. "Nikdy jí neuvidím dospívat. Srdce mi z toho těžkne. Byla to moje malá holčička," řekla podle serveru Las Cruces Sun-News se svěšenými rameny a nejistým hlasem.

—————

Zpět


Diskusní téma: Někde končí legrace... :(

Datum: 30.09.2011

Vložil: návštěvník

Titulek: že se to neděje jen v americe

Ono i jiné věci a vztahy končí kvůli virtuálnímu světu WoW..., nemusíme chodit ani tak daleko... USA.

Odpovědět

—————

Datum: 15.06.2011

Vložil: Danny

Titulek: Amící

Píča americká vyžraná!

Odpovědět

—————

Datum: 15.06.2011

Vložil: Browyn

Titulek: :(

Co si o tom myslíte vy?

Odpovědět

—————